Wednesday, September 15, 2010

Urve Tiidus keelas Sõrajalad ja tulnukad

Saaremaal poollagunenud kopteriga ringipläristav „püha perekond“ võib põhjustada uue sätte Kuressaare avaliku korra eeskirjas, mis keelab omapäi maandumise nii Sõrajalgadel kui ka UFO-del.

Kui Sõrajalgade lennuharrastusele võib ehk seadusega piiri panna, siis kuidas linnapea Urve Tiidus kavatseb toime tulla tulnukatega, on esialgu teadmata. Saarte Häälel puudub täpsem ülevaade, kuidas mõtleb Tiidus uue eeskirja UFO-dele teatavaks teha, ning ka andmed, et maavälised olendid oleksid kas või vana eeskirjaga tuttavad.

Iseenesest võib muidugi ilmsiks tulla, et ka Sõrajalad on UFO-d, sest kui neid piltide pealt vaadata, siis tuleb tunnistada, et nad näevad oma vanuse kohta hämmastavalt head välja. Suurelt osalt on see kahtlemata Photoshopi teene, aga kaks Kadriorus kepikõndivat nais-Sõrajalga mõjuvad tõesti ebamaiselt, sest nende jalad ei käies puuduta maad. Omavahel vidistavad nad arusaamatus keeles. Ennustaja Edgar võiks pendliga järele vaadata, kas tulnukad on neile ehk kristalle ajusse istutanud.

1 comment:

  1. Juudid ei ole võimelised erastama päikest ja tuult...ja see on meie õnn sest muidu nad kehtestaksid pärisorjuse:
    http://elektritsaabtasuta.blogspot.com/2010/09/mida-tahendab-vabadus-ja-soltumatus-ehk.html

    ReplyDelete