Tuesday, September 14, 2010

Säh sulle e-riiki

Jõudis alles suur häda digiretseptiga kõiki surmani ära tüüdata, kui selgus, et ka e-kooli pole ollagi. Nüüd tahavad need uue e-kooli loojatest hädapätakad oma kehva teenuse koolidelt rohkem raha küsima hakata (EPL).

Vägisi kaldub sinnapoole, et õigus on siiamaani e-kooli boikoteerinud Lauri Leesil: e-kool on lihtsalt ühe firma kaubaartikkel – mis nüüdseks on tänu uuendamisele ja parendamisele enam-vähem otsad andnud. Võib-olla on õigus ka Linnar Priimäel, kes on kuulutanud, et ei kasuta pankade teenuseid: pangad olevad kuradist. Tõepoolest, on teie seas mõni, kellel pank poleks nahka üle kõrvade tõmmanud? Mugavuse nime laseb inimene seda paraku ikka ja jälle teha.

3 comments:

  1. Juudid ei ole võimelised erastama päikest ja tuult...ja see on meie õnn sest muidu nad kehtestaksid pärisorjuse:
    http://elektritsaabtasuta.blogspot.com/2010/09/mida-tahendab-vabadus-ja-soltumatus-ehk.html

    ReplyDelete
  2. Hiljuti lükkas Hr. Rait Maruste meediakanalites veerema arutelu uue Eesti konstitutsiooni vajadusest. Arusaadav. Naastes tagasi Euroopa Inimõiguste Kohtu kohtuniku kohalt vaja ju endale Eestis uus soe töökoht tekitada. Sellega seonduvalt meenus mulle üks aastatetagune lehenupp milles kirjutati kuidas Hr. Maruste päise päeva ajal Harjumäel oma kenakest peatäit välja magas ja mäletatavasti teda äratanud korrakaitsjatega pahuksisse läks. Otsisin netist. Aga võta näpust. Millegipärast on kompromiteerivad materjalid lugupeetud härra kohta veebiavarustest nõiaväel kadunud.

    ReplyDelete
  3. Tegu ei olnud Marustega vaid endise riigiprokuröri Meelakuga.

    ReplyDelete