Thursday, April 1, 2010

Rein Lang suunati ravile

Justiitsminister Rein Lang viidi täna varahommikul Wismari haiglasse, sest öösel naabrite kutsutud politsei tuvastas tal raskekujulise narko- ja alkojoobe.

Minister märatses terve öö, häiris ropu röökimisega naabrite öörahu ning tekitas kehavigastusi oma elukaaslasele, mistõttu tuli ta mõneks ajaks ühiskonnast isoleerida, teatas Wismari haigla peaarst Valdur Jänes. Enne hullusärki aheldamist kähises minister, et tema õnnetuses on süüdi eesti ajakirjandus, mis on ta viinud viimase piirini.

Jänese teatel edastas Lang teda aidata soovivatele arstidele muu hulgas, et ei või enam silmaotsaski kannatada peaminister Andrus Ansipit, kes on temast tunduvalt mehelikum ja sportlikum. Doktor Jänes lubas, et ministri vaimse olukorra stabiliseerudes võimaldatakse talle kindlasti kosutavaid jalutuskäike haigla õues, ning avaldas lootust, et ravil viibimine Wismaris taastab kiiresti Langi hingelise tasakaalu.

Jänes lisas, et ajalehti Langil ravil viibimise ajal lugeda ei võimaldata ning kõik ajakirjanikud, kes peaksid ministri tervistumist häirima, pälvivad palati Langi naabruses.

1 comment:

  1. http://www.iimmgg.com/image/72535e5fc4652651332427314c85c31a

    ReplyDelete