Saturday, April 24, 2010

NATO on peaaegu sama hea kui Gaza sektor

Eilset AK-d asusin vaatama pikkade hammastega, sest üleeilne oli veel elavalt meeles. Aga eetris oli Rannamäe ja ma leebusin, tema sarm sulatab mind peaaegu alati. Rannamäe pigistas isegi surmigavast Paetist paar elusat lauset välja. Pealegi oli Paetil roheline lips. Ja NATO asi paistis Rannamäele korda minevat peaaegu sama palju kui Gaza sektor. Mis, tuleb tunnistada, on viimasel ajal AK-s ikka täiesti vaeslapse ossa jäänud.

Aga hambad olid mul pikad selle pärast, et NATO kohtumise esimesel päeval pakkus ETV tõelist eksklusiivintervjuud... Jüri Luigega, tuletaevasappi. Sõna „eksklusiiv“ kuuldes tardusin ootusärevalt ja eeldasin, et nüüd kohe ütleb Hillary Clinton kolm lauset spetsiaalselt Eesti Televisioonile. Või saab ETV reporter esitada kaks küsimust Rasmussenile, ja see vastabki – ainult ETV-le.

Selle asemel pakuti mulle pikkade minutite jooksul Jüri Luige täiesti toimetamata ja lühendamata heietust, esitades seda arusaamatu hardusega. Luik, vabandage väga, on Eesti saadik NATO juures. Kes peaks kõiki NATO-ga seotud asju Eesti meediale kommenteerima igas asendis ja ka une pealt, mitte ekslusiivses korras.

No comments:

Post a Comment