Monday, April 26, 2010

Mööblifirma soovitab Gräzinile naist

Reformierakondlasest kuldsuu Igor Gräzin on kohtusse kaevanud mööblifirma, keda süüdistab oma köögis tekkinud tulekahjus. Firma peab õnnetuse tekkimise põhjuseks riigikogu liikme pikaleveninud poissmeheelu ja korratuid eluviise (ÕL).

Tulekahju puhkes Gräzini korteris läinud aasta detsembris ning ekspertiis tuvastas, et punane kukk pääses valla pliidijuhtmest. „Nädal aega ei tulnud keegi vaatamagi!“ ajab mööblifirma ükskõiksus riigikogulase ahastusse. „Õnnetusi juhtub, aga suhtumises on küsimus!“

Mööblifirma hinnangul on nemad kõik kohustused täitnud. „Pakkusime talle uut pliiti ja uusi juhtmeid,“ teatas EE Trade'i juhatuse liige Rein Okas. „Aga no vaatamas käima me teda tõesti ei hakka! Kui lugupeetud riigikogulane tunneb ennast üksikuna, peaks ta uue naise võtma.“ Okas lisas, et kui firma käis juhtmeid kontrollimas, takistas neid tööd tegemast tühjade õllepudelite kohutav hulk köögis, mistõttu ülevaatuse peale kulus ettenähtust kaks korda rohkem aega.

Gräzinile lähedal seisev isik vihjas, et riigikogulase süda kuulub siiamaani tema lapse emale Maret Maripuule, kes sunniti eelmisel aastal suure skandaaliga sotsiaalministri kohalt lahkuma. Gräzini köögi korrashoidmise asemel eelistas Maripuu aga uuesti ülikooli astuda.

No comments:

Post a Comment