Wednesday, April 28, 2010

Liive müüs Sõõrumaale õhku

Viru maakohus mõistis Eesti Energia juhi Sandor Liive süüdi suurärimees Urmas Sõõrumaale elektri asemel õhu müümises. Liive sõnul tegi ta seda meelega, sest Sõõrumaa edevus ja ahnus käib talle närvidele. (ÄP)

„Paar kuud pimeduses istuda oli Sõõrumaale igati paras,“ ei varjanud Liive oma heameelt kordasaadetud sigaduse üle. „Mis ta siis eputab kogu aeg – küll oma maalide, küll Hispaania villa ja tennisemänguga! Isegi peaminister Andrus Ansip ei salli Sõõrumaad, kes kekkab Kroonikas oma naise uute kunstrindadega!“ Liive tuletas meelde, et tema käib isegi presidendi vastuvõtul igal aastal ühe ja sama vammusega ning naistki pole ta noorema vastu vahetanud – erinevalt Sõõrumaast, kellel on eri naistega kokku seitse last.

Sõõrumaa ütles, et Liivele läheb tema lollitamine kalliks maksma. Ühtlasi nimetas ta alusetuks Liive väidet, nagu oleks ta plaaninud elektrit vaheltkasuga edasi müüa. „No ma oleks ehk pisut tagavaraks hoidnud. Elekter läheb ju lähiajal kallimaks.“ Sõõrumaa lisas, et varsti on Liive lips niikuinii läbi: „Juhan Parts (majandusminister – toim) jagab ju Eesti Energia aktsiad lollpeadele laiali, igale viimasele kui koristajale annab! Pärast on jama majas ja keegi tuleb lahti lasta, loomulikult lastakse Liive.“

No comments:

Post a Comment