Friday, July 8, 2011

Gräzin vajab lohutust

Igor Gräzin jäi 1900 eurost ilma Estouri pankrotiga, aga vihane ei ole ta mitte firma, vaid tarbijakaitse peale. Viimane leiab jälle, et Gräzin ei saa tarbijakaitse toimimise mehhanismidest aru ja peksab lihtsalt segast. Juhtumist endast on juba tükk aega möödas, aga Gräzin marutab Õhtulehes edasi.

Igatahes on Gräzini näol tegu vägagi nõudliku tarbijaga. Ükskord läks Gräzinil köök põlema ja süüdi oli selles tema meelest sinna mööbli paigutanud firma. Tulekahju ei olnud aga veel nii hull – kohtusse tahtis Gräzin eelkõige selle pärast minna, et firma suhtus temasse ükskõikselt. Tema kutsus, aga nädal aega ei tulnud sealt ettevõttest mitte keegi teda vaatama (loe siit).

Maripuu ja Gräzini armastuse aegadest teame, et viimane kaldub depressioonile ning tunneb end seetõttu sageli üksiku ja valestimõistetuna. Kui Hanna Turetski oleks Gräzini suhtes rohkem empaatiavõimet üles näidanud ja lubanud tal pea enda sülle panna, oleks mees ehk ammugi maha rahunenud. Ega siis rahas pole küsimus - mõistmist tahab inimene, tundliku meelega riigikogulane eriti.

No comments:

Post a Comment