Tuesday, July 12, 2011

Kampsunid sügelevad

Kui uudist ei ole, siis tuleb seda ise teha. Ja kampsunid olidki valmis uudistenäljas ajakirjandust aitama ja ennast pahupidi pöörama, lausa voodrini välja. Vist on teised nii pikka aega sügelenud (kampsun Vahtre sõnavara, loe siit), et tekkinud on lausa revolutsiooniline situatsioon.

Kampsunitest väänati välja nii verd, higi kui ka õlut, aga millegipärast ei olnud publikus mingit erilist kaastunnet märgata. Õlut nirises eriti rohkesti, sest need õlled, mis Laar juuni lõpus koos Kataisega endale sisse kallas, tuli ju minul ja sinul kinni maksta. Inimesed millegipärast ei taha mõista, et kui somm võtab viis õlut, peab eestlane võtma kuus. Te olge tänulikud, et nad õlut jõid ja mitte näiteks brändit.

Parts teatas, et mingit uut parteid need ärapeetud kampsunid ei loo, nad on ju vanad mehed, kes olid tegijad 80-90-ndatel. Noo, Parts ise on neist keskmiselt ainult kolm-viis aastat noorem. Vanuse poolest sobiks ta pigem kampsunitega koos soiguma kui poistebändiga semmima.

Lukasel, paistab, on närvid täitsa läbi. Arusaadav, mul ka oleks, kui peaksin olema erakonnas, mida juhivad Raudne ja Vaher (vrd PM). See on ju hullem kui Keskerakond (loe siit). Eks Lukasele tehti ülekohut ka, valitsusest välja jäi ta lihtsalt selle pärast, et keegi pidi jääma. Kaks Reformi broilerit pidid kindlasti ministrikoha saama ja kaardid mängiti ümber.

Selle pärast ongi praegune valitsus natukene naljakas: kaitseminister on haridusminister, justiitsminister on kultuuriminister, kaitseministri ülesandeid täidab aga mees, kes päriselt peaks olema välisminister, välisminister on millegipärast linnaosavanem, Liibanon teda võtku.

1 comment:

  1. ""Liibanon teda võtku. ""
    See oli nüüd küll öeldud!

    ReplyDelete