Monday, October 3, 2011

Kreekas möllavad kääripurustajad

Kreeka valitsus tunnistas eile, et IMF ja Barroso võivad ennast põlema panna – nemad enam rohkem kärpida ei suuda, sest kääre ei ole (ÄP). Laialt maad võtnud kääripurustajate liikumine on viinud sinnamaani, et lihtsalt ei ole, millega kärpida.

Kõik Kreeka majapidamised on käärid hävitanud ning sama on teinud inimesed oma töökohtadel. Kuivõrd eriti keegi enam tööl ei käi, siis pole kedagi, kes uusi kääre valmistaks. Rätsepatel hoiavad kääripurustajad valvsalt silma peal, et mõni reetur valitsusele oma kääre ei laenaks. Reeturi palk on surm, hoiatavad kääripurustajad.

Kreeka peaminister  Georgios Papandreou ütles, et ainus lahendus oleks Eestis krokodille eksportida, sest Eesti krokodillide komisjoni vägiteod vapustasid maailma ning võiksid ehk ka Kreeka päästa. „Paraku on üsna tõenäoline, et Eesti krokodillid löödaks meil lihtsalt maha,“ tunnistas ta.

Eesti valitsus on küll avaldanud valmidust pool riigieelarvet Kreeka põhjatusse kurku kallata, ent Jürgen Ligit pole Kreekale kinkida kavas (loe ka siit).

2 comments:

  1. Mr Loba-Loba Vaata Mahvalda, sul on liidis üks sõna puudu (mul endal juhtub sellist asja ka)

    ReplyDelete
  2. Armas mister Loba-Loba, suur tänu, parandasin ära!

    ReplyDelete