Thursday, May 19, 2011

Evelin solvus

Jeerum küll, presidendivalimised võivad ikka päris totraks kätte minna. Tõmblemisel ei paista eriti mõtet olevat, küll valitakse riigikogus ära, aga näe. Kui ajakirjandusele ei õnnestu mütsi silmile tõmmata, siis solvuvad ka veel.

Et ETV-le ei õnnestu pähe istuda, see teeb meele muidugi kibedaks (EE). AK näitab ju alati, kus Ilves käis, kellel kätt surus ja mida ütles, isegi kui toimunu uudisväärtus on ümmargune null. Kantselei ja ETV surematut koostööd eelmise aasta vastuvõtu ülekande ärasolkimisel ei maksa mitte meelde tuletadagi (loe siit). Ja nüüd tulevad Reikop ja Välba, kes lubavad endale irooniat, eks ta ajab vihale küll.

Tegelikult on muidugi päris naljakas, et heategevus taaraautomaadi kaudu peaks käima. Igaüks on ju oma silmaga näinud, kes nende automaatide juures sabasid moodustavad. Ilmselt ongi siis ühiskonna põhjakiht see, kes Evelini meelest peaks lapsi aitama. Võimas sõnum, pole midagi öelda.

THI etteaste Kevadtormil on aga teistmoodi kuum. Ilmselt ajas suure paugumasina nägemine presidendi adrenaliinitaseme nii kõrgeks, et kaamerate kohalolek ununes hetkeks ära. Sildam, põmm! (TV3). Võib vaid ette kujutada, missuguseid ägedaid meeste nalju THI ja Sildam veel omavahel teevad, kui ajakirjanikke ligi pole.

1 comment:

  1. "Ilmselt ajas suure paugumasina nägemine presidendi adrenaliinitaseme nii kõrgeks, et kaamerate kohalolek ununes hetkeks ära."
    Suured mehed kujutavad ennast nii suureks, et ununeb ära jahh, šaakalisviilil ka ununes kui lipsu suhu toppis.

    ReplyDelete