Friday, June 17, 2011

Doktorid pürivad kaitseminni

Kaitseministeeriumi nõuniku kohale kandideerib kolm inimest, kellel on doktorikraad (loe ka siit ja siit). Need on doktor Lauri Vahtre, doktor Oz ja doktor Mahvalda Tagajalg. Viimane kavatseb väljavalituks osutumise korral oma koha puhtast inimlikust kaastundest Vahtrele loovutada.

Doktor Oz lubas Laarile õpetada, kuidas piinlikest küsimusest oma töötajatega piinlikkust tundmata rääkida. Ta teab, mida ette võtta siis, kui su kantsler teeb su haigeks, ning ühtlasi lubas ta Laarile õpetada, kuidas magades kaalust alla võtta.

Doktor Tagajalg ütles, et oli nõus kandideerima vaid demokraatia säilimise nimel, ühe kandidaadiga konkursid ei ole talle meelepärased. „Ma olen nii-öelda poolkaitsja,“ täpsustas Tagajalg. „Laarile lubasin kaitseminni kahtlases seisus eelarve korda teha ja Martin Hurda hangete käigus kaduma läinud vati, süstlad ja nõelad üles otsida (loe siit), aga tegelikult ma lõpuks muidugi halastan Vahtrele, ei saa ju inimest ilma peale jätta.“

Vahtre ei lubanud Laarile sõbramehe poolest üldse midagi, aga juba tema kohalolek muudab kaitseministeeriumi oluliselt pehmemaks ja karvasemaks. Eks ta Aaviksoo ajal oligi ülearu kõvaks ja siledaks muutunud (loe siit).

No comments:

Post a Comment