Wednesday, June 15, 2011

Kloun pilkab klouni

Ah et Tarand on viies bee ja üldse mitte keegi, kes on teda eales tõsiselt võtnud (PM). Nonoo, herra Gräzin tahtis ju ise kah europarlamenti saada, aga ei saand. Tarand seevastu sai ja koguni nii, et kui oleks parteilane olnd, oleks paar suvajobu endaga kaasa tõmband. Kadedus kõneleb Gräzinis kiunuval häälel.

Nii et ilmselt on oravatel ja IRL-il ehmatusest karp lahti. Paras. Nüüd peate näitama, et tagatoad töötavad ja demokraatia on kohe nii küps, et riigikogust põllule ei minda. Pealegi, Savisaare ähvardus on teil ju veel meeles: Ilves võib teisel ametiajal hambaid näitama hakata. Kolmas aeg on seaduse järgi võimatu, nii et teisel võiks ta lõdva randme ja laia lõuaga partokraate loputada (loe siit).

Iseenesest on Tarandi roll muidugi tänamatu. Ega ta sinna europarlamenti sellepärast saanud, et nii paljud teda toetavad. Pigem ikka sellepärast, et oldi teiste, parteiliste kandidaatide vastu. Ja nüüd taas - kui asjaks läheb, ei kogu ta mitte enese pooldajate, vaid Ilvese vastaste toetust. Vastalistel ükskama, kellele läheb poolthääl, mis on sisuliselt vastuhääl.

Btw, naised. Isegi andunud parteilaste seas võib olla neid, kes Ilvest küll parema puudusel kannatavad, aga pidevat Evelini-komejanti taluda ei suuda. Püütakse kuidas püütakse, Evelini pole suudetud lühema keti otsa panna. Tõmbab teine ennast kohe jälle lahti, rebib riided seljast ja laseb endast pilti teha. Käbi seevastu teab, mis tähendab olla taust ja pead keerav kael. Kadriorg karjub sellise naise järele, võidakse mõelda.

No comments:

Post a Comment