Tuesday, June 7, 2011

Malt Laal ja ahv Lauli

Sellal kui Keskis ja Reformis on igat sorti poliitilised nõunikud eelkõige pisibroileritest vihmavarjuhoidjad ja kingaviksijad, nõuab kaitseministeerium tulevaselt nõunikult doktorikraadi. Ega siis riigikaitse pole mingite suvajobude ala, on ju.

Niisiis on igati õiglane, et Mart Laari omaks saanud kaitseministeeriumis maandub peagi ajaloodoktorist saunamees Lauri Vahtre, kellel ilmselt pärast riigikogust väljajäämist suurt midagi teha ei ole. Aega paistis Vahtrel siiski juba riigikogu aegadel palju olevat, oma nime all kommentaariumites Harri Kingodega võidu möllavaid riigikogulasi just palju pole.

Kunagi tekkis talle isehakanud alter ego ahv Lauli, kes pidas vajalikuks alati juba „enne, kui möla lahti läheb“, teatada, et tema on ka siin, st kommentaariumis kohal. Sõna meeldis talle võtta samadel teemadel, mis on südamelähedased Vahtrele endale. Viimasel ajal pole ahvist enam kuulda. Ka Vahtre vastsel leivaisal Mart Laaril on olnud aktiivne isehakanud netimina nimega Malt Laal, keda vist nüüdki veel mäletatakse.

No comments:

Post a Comment