Thursday, June 9, 2011

Perverdid otsakorral

Kui lehti lugeda, siis paistab, et lapse- ja koerapiinajad hakkavad Eestimaal otsa saama, värsketesse uudistesse ei jagu kohe mitte ühtegi. Arumäe juhtum on nüüd ka nii tühjaks lüpstud, et selleks ajaks, kui tädi oma raamatu valmis saab, ei huvita „kogu tõde“ õigeksmõistetud koerapiinajast enam mitte kui kedagi.

Hans H. Luik arvab, et teised ajalehed läksid nende õnnetute laste teema võimendamisega liiale. Noo, tema asi oleks hoopis Koorbergile ja teistele peatoimetajatele kaasa tunda, sest iga endast lugu pidav leht pidi päevapealt omad koertega ühest kausist söövad lapsed leidma, see pole ometi kerge ülesanne. Kui uusi õnnetuid lapsi ja värskeid perverte hetkega päevavalgele tirida ei suudetud, tuletati vanad meelde. Käis kah kehval ajal.

Nüüd on aga lugejate ootused nii suureks aetud, et latti vajalikul kõrgusel hoida osutub väga keeruliseks. Nii palju perverte korraga, nagu lugeja soovib, ei ole lihtsalt kuskilt võtta. Nõia-Intsu targad mõtted ja seksikad vettehüpped kipuvad lahjaks jääma.

4 comments:

  1. Kust see info, et Arumäe raamatut kirjutab?

    ReplyDelete
  2. Ekspressist lugesin, 12. juunini saab tasuta lugeda, kui olla sisse loginud.

    ReplyDelete
  3. Ei ole otsa ei äärt:
    http://www.delfi.ee/news/paevauudised/arvamus/maret-maripuu-rasvume-nagu-joukad-riskime-nagu-arengumaa.d?id=47400595

    ReplyDelete
  4. Mismoodi see Maripuu siia puutub?

    ReplyDelete