Saturday, August 27, 2011

Savisaar ähvardab

On olemas ainult keskerakondlased ja mittekeskerakondlased, punkt! Einoh, see kõlab nagu ähvardus, et kes pole minuga, st Edgariga, lastakse kohapeal maha (kuulake häält ja vaadake pilti ka, siit).

Olukorras, kus Savisaar jääb Keski juhiks nii napilt, ei meigi eriti senssi niimoodi rusikatega vehkida. Või kujutab ta tõesti ette, et nüüd keerab kraanid viimseni kinni ja kõik, kes Ratta poolt on, hakkavad tal peost sööma ja tema laulukest laulma? Pole ju enam ajad, kus sai partei sees hüvesid jagades inimesi lõa otsas, nn toiduahela osana pidada. Parteil ei ole lihtsalt enam pappi, millega hädalisi ära osta, ja võimu pole niikuinii. Linnas laamendavad, aga ükskord on seegi laiali tassitud, pole enam midagi võtta.

Oh, jah, Savisaare-suguse tegelase pooldamiseks peab ikka peast täitsa segi olema. Ma ei usu siiski, et kõik keskerakondlased puhta lollakad on.

2 comments:

  1. Peast segi võib Savisaare pärast olla küll, mis ses õigupoolest nii halba on? Ega Sa ometi arva, et samavõrd sillas võiks olla Ansip-sampolitist või Laar-mõmmibeebi-esitulistajast?
    Ja Svenikene pole viimase 15 aasta jooksul ühtki tegu näidanud, ei head ega halba. Sellega parlamendiparteide esimeeste loetelu lõpeb. Ainus isiksus on Savisaar. Ja Vakra ja Ratas on kõigest head korvpallurid, Savisaarel pole spordiga tõesti parimad lood, nagu ühel teiselgi paksukesel - Churcillil.
    Ja mis puutub rahasse, siis raha tuleb, raha läheb - nagu armastus. Ja tulevad mõlemad varsti jälle! Vot kui Sa Vilja oleksid kirjutand, et Savisaare suurim probleem on naisküsimus, siis oleks Su'ga väegagi nõus!!!

    ReplyDelete
  2. Selle postituse esimene lause on kulda väärt.:) Savisaare naistest võib lugeda nt siit: http://mahvalda.blogspot.com/2011/01/savisaare-uued-naised.html

    ReplyDelete