Friday, August 26, 2011

Mida Edgar Viljale tegi?

Oiappikene, see on Viljast nüüd küll hirmus käik: teatada vahetult enne Keskerakonna liidri valimisi, et tema ja Edgari vahel pole normaalset mehe-naise suhet kunagi olnud (Publik). Millest tuleb järeldada, et nende vahel juhtus midagi ebanormaalset. See kõlab peaaegu nii, nagu oleks Edgar mingi pervert.

Loost endast midagi säärast küll ei ilmne, kuid ridade vahelt võib hea fantaasia korral rohkem välja lugeda, kui Vilja ütleb. Kui juba naise peale röökis, äkki andis siis tappa ka? Kas see ikka on nii kohutavalt ebanormaalne, kui mees ei taha kodutöid teha? Noo, kahtlustan, et see on pigem reegel. Nõusid ei pesnud kunagi, aga prügi siiski viis vahel välja? Ma ei ole päris kindel, et see veel mehest kohe kõrvalekalletega tüübi teeb.

Nüüd tuleks Edgari käest kiiremas korras uurida, missugust mehe ja naise suhet tema normaalseks peab ning mis ajendas Viljat vihjama, et nende vahel sündis abielu ajal midagi ebanormaalset. Sest vaadake: see, kes erakonda juhib, peab ikka täitsa normaalne olema. Aga kui tema endine naine ütleb, et ei ole, siis tuleb kiiremas korras selgeks teha, kuidas lugu päriselt on.

No comments:

Post a Comment