Saturday, August 6, 2011

Eestlane on tõeliselt usklik rahvas

Oijah, alles see oli, kui üldrahvaliku hüsteeria korras usuti Andrus Veerpalu (ja jõuluvana ja Getter Jaanit), nüüd usutakse siis majanduskasvu. Terves Euroopas ei usu seda keegi nii toredalt nagu meie. Aga Meelis Atonen teab, et uus kriis hingab kuumalt kuklasse ning raha võib väga kergesti taas lepalehtedeks muutuda. Sellepärast usub tema kulda.

„Tavid mitte ei müü kulda, me tänasel hetkel usume kulda, seetõttu oleme ka investeerinud kulda, meil on umbes 430 kg kulda,“ rääkis Atonen Delfile. „Mina usaldan ainult füüsilist metalli. Keerulises olukorras võib oma e-metalli päris metalliks vahetamine võimatuks osutuda ning kriisi olukorras on e-kuld hoopis odavam kui reaalne kuld.“

Vaat nii! Vaatasin kohe oma kõrvarõngaid ka uue pilguga. Kas hakata neisse uskuma või kanda niisama kõrvas edasi? Atonen ei ole ju loll mees, kui ikka tema juba kulda usub, küll siis armas eesti rahvas tasapisi järele tuleb. Kaua sa seda Ansipit ikka uskuda jõuad, las teda usuvad vahepeal jänkid ja nende Washington Post.

1 comment:

  1. Pärast Antonenei kulla müügi reklaamia, kulla hind kohe langes. Kõrvarõngad võib varsti rahakapist jälle välja võtta.

    ReplyDelete