Saturday, March 27, 2010

Langikesele tehti hirmsat ülekohut

Oh sa nuga, nüüd lüüakse Ojasoo ja Semper laksti seina külge kinni! Ojasoo valetas Langi peale, haa, jättis rääkimata, kuidas päriselt oli, käitus ise nagu poliitik (PM)! Lang oli seal etendusel ometi nii muhe, reageeris õigel kohal, viskas nii mõnusat nalja!

Jah, nii oli. Vaadake ÕL-ist. Lang läks mänguga toredasti kaasa, oli nii nunnu ja numpsik. No miks pidi paha Ojasoo ometi Langikese peale sellist laimu ajama? Pakun välja: tegi seda meelega. Esialgu jättis osa rääkimata ja laskis asju paista pisut teistsuguses valguses, kui nad olid. Siis täpsustas, ja tema poolt korras, eksju. Aga meelde jääb see, mis esimesena avalikkuse ette paisati. Ehk siis see: Lang kaotas eneseväärikuse, Lang rikkus etenduse ära.

Ehk siis: Ojasoo käitus nagu poliitik. Aga tegi seda poliitikuga, kes juhtus olema justiitsminister, hoirassaa. Kes hakkas loomulikult kohemaid kohtuga ähvardama. Sest sel hetkel ta enam mänguga kaasa minna ei suutnud. Aga miks mitte, härra Lang, kas ei tundnud ennast ära? Meikar sonib massidega manipuleerimisest, halloo, kas pole ise seda teinud või? Kõik poliitikud on. Nii et paras teile. Teiega tulebki kõnelda teie enda keeles, et te aru saaksite.

Muide, ma soovitaks Max Kauri blogi lugeda. Ärge häbenege, ta pole seda sissekannet ise kirjutanud. Lugege ja saage teada, seal on kõnealusest keissist rohkem kirjas kui kõigis tänastes ajalehtedes kokku.

No comments:

Post a Comment