Thursday, July 1, 2010

Martinson jäi kauni spioonitari võrku

Vähe sellest, et Eesti esiluuraja Eerik-Niiles Kross on sattunud mereröövlitega ühe supi sisse (loe ka siit), on avalikkuse ette jõudnud killuke riskikapitalist Allan Martinsoni sidemetest Vene luurajatega, kes viimati USA-s sisse kukkusid.

Usun ma jee, et BNS-i ühe rajaja ja Microlinki kaudu ka Delfi looja Martisoni kohtumine Anna Chapmaniga on jumalast juhuslik (PM). „Ta oli väga asjalik inimene, valdas nii kinnisvaraturgu kui ka internetti,“ kirjeldab Martinson. Lisada jääb, et Chapman on ilus nagu Mata Hari.

Aga kuna sellistes asjades on väga raske midagi tõestada, sest varjamisest huvitatud pooli on mitu ning nad on võimsad, siis võiks Ekspress Martinsoni sidemetest spioonidega kokku panna samasuguse paranoiateooriate loetelu nagu tänases lehes Krossi sidemetest Iisraeli luurega. Juutide vandenõu pooldajatele kingiks see ammendamatu ajendi oma vaateid kinnitada, avalikkusele jagaks aga informatsiooni viisil, mis sellistes asjades ainsana võimalik.

Martinson, muide, on tunnistanud, et talle meeldib internetis naisenime all flirtida. See on teema, mida ÕL võiks uue info valguses nüüd edasi uurida.

No comments:

Post a Comment