Tuesday, July 13, 2010

Eesti mees solvus Lotila peale

Tõeline eesti mees Kuuno Kuusik on otsustanud Sami Lotila kohtusse kaevata, sest tema vahetab ometi aluspükse iga päev ja töötab rahvusvahelises firmas, st ei ole mingi lollpea. Ka ei pea ta oma tilli häbenema ning tema naine saab piisavalt keppi (selline on Lotila ja tema lugejate sõnavara, ÕL).

Oh, sina vaene eesti ajakirjanduse lugeja! Usud sina poole, oled ikka kolmveerandiga petta saanud. Usud pisinatukene, osutud ikka tüssatuks. Võtad südamesse, saad veel infarkti ka. Ei mõista tõeline eesti mees asja, mida Lotila ajab! Temal läheb hari punaseks, vererõhk viskub lakke ja süda tõuseb rinnas kuumalt tuksuma.

Ta ei tea, et selliseid lugusid kirjutataksegi ometi lugeja erutamiseks ning temalt klikkide-kommentaaride väljapeksmiseks. Et lugeja ikka lehte ostaks. Ainus viis Lotilat vaikima sundida oleks teda mitte märgata. Kujutage ette: Lotila nimi sees – mitte keegi lehte ei osta. Tellijad tagastavad. Keegi veebi ainsatki kommentaari ei kirjuta.

Kui üldse reageerida, siis loominguliselt ja mõnuga vastu anda. Nagu Pauts. Mitte solvatuna, sest solvatud on halenaljakad.

1 comment: