Friday, July 16, 2010

Laske inimesel paljas olla

Kohustuslik kisa nudistide aadressil kuulub lahutamatult Eestimaa suve juurde. Nüüd on allkirju rannas paljalt päevitada soovivate inimeste vastu hakanud koguma nõukaaegne spekulant ja hangeldaja, nüüdne soliidne rõivaärimees Indrek Stahl (PM).

Einoh, kui sa teenid oma raha riiete müümisega, siis ajab muidugi närvi, kui mõni nende kandmisest keeldub. Seal ta kõnnib ja boikoteerib sinu toodet, jõle muidugi! Samas pole mõtet eriti närvi minna, sest kuum ilm läheb mööda ja igal põhimõtteliselgi nudistil hakkab külm. Iseasi, kas ta just Bastioni toodangut eelistab.

Kõik see alasti inimeste vastane paanika jääks ära, kui paljasolemine oleks lubatud. Mida seal ikka keelata! Milleks kisada, ei ole siis varem paljast inimest näinud või? Ennast peeglist kunagi ei vaata? Võiks! Ilm on meil praegu maailma parim ja eks jõua ju riideid läbi aasta kanda kilode viisi. Laske sellel silmakirjalikul „sündsustundel“ ometi paariks nädalakski aastas puhkusele minna, näidake ennast päikesele ja laske teistel ka näidata. Varsti on pidu niikuinii läbi.

1 comment:

  1. endal siul nõukaaegne suhtumine: spekulandid ja hangeldajad on just praegu au sees. ja kellelegi kõrri kargamine selle eest, et ta endale toetajaskonda hangib ning kodanikualgatust omab, on samuti tyypiline nõukaaegne suhtumine.

    ReplyDelete